وبسایت مرجع مکتب عرفان کیهانی حلقه

محمدعلی طاهری

هشتگ‌گذاری در شبکه های اجتماعی

گزارش دپارتمان تخصصی فضای مجازی

احتراماً به استحضار می‌رساند، با توجه به اهمیت بالا بردن محبوبیت هشتگ‌ها و وحدت یکپارچه در این خصوص و موضوعات مهمی چون سئو و رنک و… در مطالب و مواردی که از سمت انجمن‌ها، صفحات، کانال‌ها و تمامی فضاهای مجازی به اشتراک گذاشته می‌شود، جمع‌بندی آیتم‌ها تقدیم حضورتان می‌گردد.

با توجه به هشتگ‌هایی که در صفحات و کانال‌ها در استفاده می‌باشند، پیشنهاد می‌شود که مجموعه عرفان کیهانی حلقه لیست هشتگ‌های رسمی خود را برای افراد مجموعه به شرح ذیل اعلام نماید.

هشتگ‌های ثابت مجموعه:

  • تمام صحبت‌ها یا نوشته‌های “استاد محمدعلی طاهری” در صورتی که متن فارسی باشد با هشتگ:

#محمدعلی_طاهری

  • تمام صحبت‌ها یا نوشته‌های “استاد محمدعلی طاهری” که به زبان‌های مختلف ترجمه شده باشند با هشتگ‌های:

#mataheri #MohammadAliTaheri

  • اخبار مربوط به “پژوهش‌ها و کازمواینتل” در صورتی که متن فارسی باشد با هشتگ‌های:

#کازمواینتل #ساینسفکت #علم_جدید

  • اخبار مربوط به “پژوهش‌ها و کازمواینتل” در صورتی که به زبان‌های مختلف ترجمه شده با هشتگ‌های:

#Cosmointel #Sciencefact

  • موضوعات مربوط به شعور و هوشمندی و یا تحقیقات میدان‌های شعوری در صورتی که متن فارسی باشد با هشتگ‌های:

#شبکه_شعورکیهانی #هوشمندی #میدانهای_شعوری

  • موضوعات مربوط به “شعور و هوشمندی و یا تحقیقات میدان‌های شعوری” در صورتی که به زبان‌های مختلف ترجمه شده با هشتگ‌های:

#Consciousness #ConsciousnessFields #Tconsciousness

  • موضوعات مربوط به فرادرمانی یا گزارشات درمان در صورتی که متن فارسی باشد با هشتگ‌های:

#فرادرمانی #طب_مکمل #طب_کل_نگر

  • موضوعات مربوط به “فرادرمانی و سایمنتولوژی یا گزارشات درمان” در صورتی که متن انگلیسی باشد با هشتگ‌های:

#Faradarmani #AlternativeMedicine #ComplementaryMedicine #Psymentology

  • اخبار مرتبط با “مجموعه و یا دروس مکتب عرفان کیهانی حلقه” در صورتی که متن فارسی باشد با هشتگ:

#مکتب_عرفان_کیهانی_حلقه #عرفان_کیهانی_حلقه  #عرفان_حلقه

  • اخبار مرتبط با “مجموعه و یا مکتب عرفان کیهانی حلقه” در صورتی که متن انگلیسی باشد با هشتگ:

#ErfanHalgheh #ErfanKeyhani #ErfanKeyhaniHalgheh

  • در صورت مرتبط بودن آن با مبحث “اینتریونیورسالیزم” در صورتی که متن فارسی باشد با هشتگ:

#اینتریونیورسالیزم

  • در صورت مرتبط بودن آن با مبحث “اینتریونیورسالیزم” در صورتی که متن انگلیسی باشد با هشتگ:

#Interuniversalism

  • اخبار و موضوعات مربوط به “آکادمی طاهری” در صورتی که متن فارسی باشد با هشتگ:

#آکادمی_طاهری

  • اخبار و موضوعات مربوط به “آکادمی طاهری” در صورتی که متن انگلیسی باشد با هشتگ:

#TaheriAcademy

  • در رابطه با مستند “کیهان‌شناسی شعوری” در صورتی که متن فارسی باشد با هشتگ:

#کیهانشناسی_شعوری

  • در رابطه با مستند “کیهان‌شناسی شعوری” در صورتی که متن انگلیسی باشد با هشتگ:

#ConsciousnessCosmology #TConsciousnessCosmology

نکات مهم برای تمام شبکه‌های اجتماعی:

  1. در متون فارسی صرفاً از هشتگ‌های فارسی و در متون انگلیسی از هشتگ‌های انگلیسی استفاده شود.

  2. در صورت پست کردن متون هر کتاب یا مقاله، نام آن کتاب/مقاله می‌تواند به صورت هشتگ قرار بگیرد (برای مثال: در صورتی که متن از “کتاب سایمنتولوژی” است می‌توان از #سایمنتولوژی استفاده نمود و یا اگر از مقالۀ “جایگاه عرفان” است از هشتگ #جایگاه_عرفان استفاده کرد).

  3. هشتگ‌ها باید کاملاً با محتوا همخوانی داشته باشند و از هشتگ‌های گمراه کننده یا به منظور جلب مخاطب بیشتر باید خودداری کرد. (برای مثال: در پست مربوط به مقاله جایگاه عرفان از هشتگ کازمواینتل یا آکادمی طاهری استفاده نشود).

  4. با توجه به بررسی و تحقیق و برخورد با مطالب، مشخص شد که در مطالب انگلیسی کاربران بین کلمات از خط تیره استفاده نکرده و کلمات را به هم چسبیده در هشتگ تایپ می‌کنند به عنوان مثال: برای هشتگ کردن کلمه “محمدعلی طاهری” به انگلیسی نحوه تایپ نوشتاری آن به صورت MohammadAliTaheri می‌باشد و یا برای کلمه “عرفان حلقه” آن را به صورت ErfanHalgheh تایپ می‌کنند و این اتفاق در زبان فارسی با توجه به نوع نوشتار و ترکیب آن نمی‌تواند صورت بگیرد اما در انگلیسی انجام می‌شود.

  5. در شبکه‌های اجتماعی متاسفانه شرایطی در پیش رو هست که دنبال کننده‌ها باید افرادی باشند که آنها از طریق هشتگ‌های شناخته شده مربوط به مجموعه بتوانند صفحه‌ها را دنبال کنند و البته با توجه به الگوریتم‌هایی که وجود دارد شانس رفتن مطالب به اکسپلور و ترند عمومی با توجه به تعامل کاربران در خصوص لایک و کامنت تا حدود زیادی تاثیرگذار هست اما این نکته را باید عرض کنیم که برای تعامل بیشتر و پویاتر می‌توانیم از هشتگ‌هایی که هم معنی و ترند عمومی هستند استفاده کنیم. برای مثال: یک مطلب در خصوص ماه رمضان در صفحه قرار داده می‌شود. هشتگ #رمضان #رمضان_کریم و… خیلی می‌تواند در تاثیرگذاری و نمایش پست کمک کند. اینکه بخواهیم هشتگ‌های مجموعه را منحصراً و اختصاصاً استفاده کنیم عالیست اما جنبه عمومی را رعایت نمی‌کند، زیرا خیل کثیری از افراد هستند که هنوز در تعامل با مسایل روز مجموعه قرار ندارند و آنها در خصوص مواردی همچون کازمواینتل، ساینسفکت و موارد مشابه اطلاعات کافی ندارند. پس پیشنهاد می‌کنیم در کنار این هشتگ‌ها از هشتگ‌هایی که با مطلب ارسالی هم موضوع هستند استفاده کنیم و کاربران را به این مطالب آشنا کنیم. بنابراین؛ در کنار هم قرار دادن هر دو نوع هشتگ (اختصاصی و عمومی) به ما در استفاده هوشمندانه از هشتگ‌ها کمک می‌کند.

  6. در خصوص بحث هشتگ‌گذاری این نکته حائز اهمیت است که محتوای هشتگ‌ها باید به کلیت موضوع مرتبط باشند نه به جزییات موضوع.

  7. استفاده از اسم کانال در هشتگ نیز، می‌تواند به برندینگ کانال یا صفحه کمک کند.

نکات مهم در خصوص هشتگ‌گذاری در اینستاگرام:

  • هشتگ در اینستاگرام می‌تواند ترکیبی از حروف، اعداد و حتی ایموجی باشد و ماهیت هشتگ‌ها برای موضوع‌بندی در اینستاگرام مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • هشتگ یکی از راه‌های پیشنهاد شده جهت منبسط کردن و توسعه دادن کاربران در اینستاگرام می‌باشد.

  • هشتگ‌ها قابلیت فالو کردن را دارند و این به معنا است که حتی اگر کاربری صفحه شما را فالو نکرده باشد و فقط هشتگی را که مرتبط با مطالب شما می‌باشد را فالو کرده باشد باز هم مطالب به آن اشخاص نمایش داده می‌شود.

  • یک زمانی هست که شما از هشتگی استفاده می‌کنید که ممکن است آن هشتگ شامل میلیون‌ها پست باشد و نگرانی این موضوع وجود داشته باشد که پست شما بین آن مطالب گم شوند، اما اینستاگرام پیشنهاد می‌کند که شما ترکیبی از ۲ الی ۳ هشتگ را داشته باشید تا بتواند مطلب شما را به سمع و نظر مخاطبانتان برساند.

  • اینستاگرام تعداد پیشنهادی هشتگ‌ها را بین ۳ الی ۵ عدد معرفی کرده است. (با توجه به پست مربوط به صفحه Creators در اینستاگرام)

  • اینستاگرام پیشنهاد نمی‌کند که از هشتگ‌های عمومی که ترند بالایی دارند (محبوبیت) استفاده کنید چون باعث می‌شود مطلب شما نادیده گرفته شود. (با توجه به پست مربوط به صفحه Creators در اینستاگرام). برای مثال: زیر پست‌ها از هشتگ‌هایی مانند Instagram، Creators، photooftheday و… هشتگ‌هایی از ین قبیل که موضوعیت خاصی نداشته و صرفاً افراد در اینستاگرام این هشتگ‌ها را ساخته و به آنها محبوبیت داده‌اند نباید استفاده کرد.

  • استفاده کردن از تعداد بالای هشتگ به عنوان مثال: ۱۰ الی ۲۰ عدد هیچ کمکی به دیده شدن مطلب شما نمی‌کند. (با توجه به پست مربوط به صفحه Creators در اینستاگرام)

  • در کل هشتگ راه اصلی برای نشان دادن محتوا نمی‌باشد، بلکه یکی از راه‌های عمومی برای نشان دادن مطالب به افرادی می‌باشد که صرفاً آن افراد در پی موضوعیت خاصی می‌باشند. اینستاگرام، مطلب و محتوای آن را، راه اصلی برای جذب مخاطب و تاثیر آن را خیلی بیشتر از هشتگ می‌داند. (با توجه به پست مربوط به صفحه Creators در اینستاگرام)

با سپاس و طلب‌خیر

Loading